Jesper DausForside.html

Behandler uddannet v/ Body-sds

 

Sang


Sang og tale hænger uløseligt sammen med krop og sind.


Som i Body-sds behandlingen og træningen arbejdes der i en helhed, hvor de ubalancer der skaber spændinger i og blokkeringer i stemmen bliver belyst, trænet og behandlet.


Man kan tænke kroppen og svælget som en stor højttaler, som skal være åben, afslappet og skabe det klangrum som stemmen skal arbejde i.

Stemmen i sig selv er ikke meget større end ens lillefingernegl, så forholdende skal være i orden, så den ikke overbelastes.

Hvis der er en dårlig kropsholdning, spændt og låst ryg mave, nakke eller strube, bliver arbejdet med stemmen anstrengt, klangløst og usmidigt.


Desuden skal det udtryksmæssige samle det hele og gøre sangen intuitiv og naturlig.


Cufei Grundtræning anbefales også til sangere, da træningen skaber den pulsering i kroppen som åbner og styrker åndedrættet, skaber større klangelighed, grounding og retter op på uvaner.


For sangere er det helt afgørende, at den personlige forankring af stemmen fungerer, så der er en direkte åbning til det kunstneriske udtryk.

 


TaleFor folk med besværet tale, som f.eks. stammen, klangløshed og diverse spændinger, kan talen smidiggøres og flowet i talen styrkes med den rette træning og behandling, så man også opnår personlig gennemslagskraft og bliver hørt.


Uanset diagnose - eller ikke diagnose, kan talen altid stimuleres og forbedres. Alene det at have et fokus, kan hæve selvværdet med mange længder, da man ikke længere behøver at famle i blinde, men i stedet mærker fremskridt og optimerering.Tidsbestilling


Telefontid mandag - fredag kl. 9.00 - 17.00

Tlf: 26832235

mail: info@jesperdaus.dk


Sted


Aftales individuelt               Jesper Daus            26832235         info@jesperdaus.dk          mailto:info@jesperdaus.dkshapeimage_8_link_0

Da ingen er ens skræddersys et program lige netop til dig, og efter behov bliver behandlet og afspændt de steder hvor ubalancen har sat sine spor.